Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Mika Lähteenmäki

Myynti, Urakointi, Järjestelmäasiantuntija.

040 6485860
mika.lahteenmaki@wellnessengineering.fi

Miika Valli

Sähkö- ja valaistussuunnittelu, Loxone asiantuntija.

040 8284472
miika.valli@wellnessengineering.fi

Palvelumme

Sähkösuunnittelu

Toteutamme ammattitaidolla kodin sähkösuunnitelmat. Täydellinen sähkösuunnitelma sisältyy oletuksena aina älykotiratkaisuihin, mutta teemme sähkösuunnitelmia myös muihin koteihin. Meiltä löytyy vankka ammattitaito ja pitkä kokemus sähkösuunnittelusta.

Valaistuksen energiaremontti

LED tekniikka tuo valaistukseen suuria energiasäästöjä. Teemme muutostöitä sekä pieniin että suuriin kohteisiin.

Valaistussuunnittelu

Toteutamme kattavat valaistussuunnitelmat ammattitaidolla. Räätälöimme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Sähköurakointi

Meiltä saat ammattitaitoisen ja monipuolisen sähköurakoinnin kohteeseesi. Teemme kaiken kokoiset sähkötyöt suunnittelusta urakointiin aina asiakkaan tarpeen mukaan. Suoritamme pääasiassa omakotitalojen, rivitalojen sekä liikehuoneistojen sähköistyksiä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yksityishenkilöt sekä julkinensektori.

Yritys

Wellness Engineering Oy

Y-tunnus: 2563375-2

Sähköposti: info@wellnessengineering.fi
Asiakaspalvelu: 046 922 0151

Käyntiosoite: Verkkosaarenkatu 5, 00580 Helsinki

Varmistathan aina paikallaolon ennen vierailua !

 

Ota Yhteyttä | Jätä tarjouspyyntö

Wellness Engineering Oy on insinööritoimisto, jonka päätoimiala on ympäristönhallinta, esimerkiksi älytaloratkaisut ja kodinohjausjärjestelmät. Olemme Loxone partneri, eli käytämme älykodeissamme maailmanlaajuista ja luotettavaa älykotijärjestelmää. Pystymme toimittamaan ympäristönhallintaratkaisut asennuksesta opastukseen. Meiltä saat myös laadukkaat sähkö- ja valaistussuunnitelmat.

Teemme myös tuotekehitys-, tutkimus- ja innovaatiotyötä ihmisen ja teknologian yhdistämiseksi. Pyrimme toimimaan ihmisen ja ympäristön hyväksi. Perustan insinöörityöllemme luo käyttäjäkeskeisyys, käytännönläheisyys, tutkimustyö sekä jatkuva opiskelu ja kehitys.

Lue täältä tietosuojaselosteemme!

Panostamme asiakasystävällisyyteen ja mietimme sähkösuunnittelun ratkaisut loppukäyttäjän kannalta. Asiakas otetaan aina mukaan sähkösuunnittelun prosessiin; näin saadaan käyttäjän toiveet ja ajatukset parhaiten esille.

Sähköasennuksissa törmätään usein tilanteisiin, joissa sähkösuunnitelmat on tehty, mutta asiakas unohdettu suunnitelmien ulkopuolelle. Tästä johtuen sähköasennus saattaa hankaloitua ja pitkittyä, kun käytettävyyteen ja ulkonäköön liittyvät asiat tulevat asiakkaan mieleen vasta asennusvaiheessa. Tällaiseen tilanteeseen et joudu toimiessasi sähkösuunnittelussa Wellness Engineering Oy:n kanssa!

Yrityksellämme on TUKES sähköurakointiryhmän S2 pätevyys. Meiltä saat luotettavan ja asiantuntevan sähkömiehen sekä sähkösuunnittelijan.

Vieritä ylös